INVITASJON TRENER 1 DEL 2 – 13-14.juni

for Region Midt-Norge

I FRÆNA ATLETKLUBB SINE LOKALER

Dato: 13.- og 14.6.15

 

Det inviteres herved til trener 1 del 2 kurs. Kurset varer i ca 16 timer fordelt på 2 dager, og det er regionstrener Svein Magne Malmedal som er instruktør/kursholder.

For å delta på kurset, må søkeren ha fullført e-læringen (trener 1 del 1).

14 dager etter dette kurset, vil del 3 bli avholdt på Toppidrettssenteret. De som melder seg på, må derfor også si i fra om de ønsker å delta på del 3. Det er mulighet å ta del 3 ved en senere anledning. Årsaken til at man må melde sin interesse, er at det må bestilles rom til deltakerne, og det  må gjøres senest 14 dager før del 3.

Opplysning: Blir det flere påmeldte til del 3 enn det er plasser på Toppidrettssenteret, blir det kvotering slik at det blir deltakere fra mange klubber. Denne kvoteringen foretas av Dietmar Wolf.

Frist for å melde seg på trener 1 del 2 kurset (og eventuelt melde sin interesse for del 3), blir satt til 1.6.15. Påmelding skjer til mail adresse: svein.magne.malmedal@politiet.no eller smm002@dcpost.no Ved spørsmål, ta kontakt via mail eller på tlf 41224711

Påmelding skjer via klubben man er medlem av. Klubben sender inn samlet påmelding, og gjerne med rangering på de som blir påmeldt.

Kurset starter lørdag 13.6.15 kl 11:00, og holder på i ca 8 timer den dagen. Søndag 14.6.15 starter vi kl 09:00 og holder på til vi er ferdig.

Vi satser på en felles bespisning halveis i kurset på lørdag og søndag. Dette dekkes av regionen. Vi satser på pizza. Annen bespisning og drikke må deltakerne ordne/ta med selv.

Deltakerne må selv sørge for overnatting. Nærmeste hotell er i Molde, ca 25 minutter kjøring fra lokalene til Fræna AK.

Det blir maks 10 deltakerplasser på kurset (med forbehold). Disse må fordeles mellom klubbene.

Deltakere som blir valgt ut til kurset, vil senere få melding om hva de skal ha med seg til kurset.

 

Last ned invitasjon her.

You may also like...