Tidsskjema, puljeinndeling og plakat RM utstyrsfritt 2015

Da er puljer og tidsskjema for RM klart. Det blir en lang lørdag med 10 timer+ med styrkeløft!

Se påmeldingslisten her.

Plakat for RM er også mulig å laste ned i høy oppløsning lengre ned på siden, print ut og heng opp 🙂

Puljer

Pulje Klasse Antall
Innv.08:00 Pulje 1 Ung. Jun. damer 7
Pulje 2 Åpen, vet. Damer 11
Innv. 11:30 Pulje 3 Ung. + jun. -66, -83 10
Pulje 4 Jun. + vet. Herrer 14
Innv. 15:45 Pulje 5 Åpen -93, -120 14
Pulje 6 Åpen -83, 105 13

Tidsskjema

29.08.2015 10:00 Start Slutt
Knebøy
Pulje 01 10:00 10:21
Pulje 02 10:21 10:54
5 min pause
Benkpress
Pulje 01 10:59 11:20
Pulje 02 11:20 11:53
5 min pause
Markløft
Pulje 01 11:58 12:19
Pulje 02 12:19 12:52
Premieutdeling
Start Slutt
Knebøy
Pulje 03 13:30 14:00
Pulje 04 14:00 14:42
5 min pause
Benkpress
Pulje 03 14:47 15:17
Pulje 04 15:17 15:59
5 min pause
Markløft
Pulje 03 16:04 16:34
Pulje 04 16:34 17:16
Premieutdeling
Start Slutt
Knebøy
Pulje 05 17:45 18:27
Pulje 06 18:27 19:06
5 min pause
Benkpress
Pulje 05 19:11 19:53
Pulje 06 19:53 20:32
5 min pause
Markløft
Pulje 05 20:37 21:19
Pulje 06 21:19 21:58
Premieutdeling

Last ned puljer/tidsskjema her og plakat her.

RM15_plakat

You may also like...