Samling for styrkeløftklubbene i Nord-Trøndelag, 7. februar

Fredag 7. februar ble det arrangert samling for styrkeløftklubbene i Nord-Trøndelag i lokalene til Steinkjer styrkeløftklubb. Målet med samlingen var å bli bedre kjent i fylket og å legge til rette for å dele ressurser i de tre små klubbene som er (Namsos SK, Skogn IL og Steinkjer SK).. Totalt 13 løftere møtte opp på samling og alle klubbene var representert.

IMG_4676

Det var en ivrig gjeng som hadde møtt opp med alt fra nybegynnere til tidligere og nåværende landslagsløftere. Etter en kort intro om regionstrener-ordningens tilbud og ansvar startet samlingen med løfting.

Både draktløfting og tunge raw-løft ble gjennomført med teknikktips fra undertegnede og god støtte fra de andre løfterne.

Det var en fornøyd og sliten gjeng som avsluttet samlingen med pizza-spising som bare styrkeløftere kan.

IMG_4680

Video

You may also like...