Vellykket løfteskole hos KK-67 på lørdag!

KK-67 arrangerte i regi av Marte Elverum nok en vellykket løfteskole lørdag 14. september. 17 personer møtte opp for å lære mer om idretten styrkeløft og prøve seg på knebøy, benkpress og markløft. Det var tydelig at de fleste var godt kjent med disse øvelsene fra før av. Løfteskolen ble avsluttet på Peking House med buffe og god stemning.

Løfteskole er et flott tiltak – ikke bare for rekrutering, men også for å gi folk et godt intrykk av klubben og gjøre styrkeløft litt mer allmennkjent. Det er viktig at folk vet hvem vi er, hva vi står for og hva vi kan tilby som klubb! Tusen takk til instruktørene Stian Walgermo, Frode Knutsen og Kristin Michalsen for hjelp! Ønsker også å takke alle deltakere for flott insats og håper vi sees på KK igjen.

1234518_614666175222077_1685939737_n

 

Marte Elverum

You may also like...